Fotografii Magnetice

Cautati o idee pentru marturiile nuntii voastre? Atunci probabil v-ati saturat de cutiuta cu bombonele tari in care iti rupi dintii.

Fotografiile magnetice realizate la nunta voastra sunt raspunsul cautat.

fotografii magnetice

In era digitala cand fotografiile cu cei dragi sunt in mare parte stocate in telefoane, tablete, calculatoare sau alte dispozitive media invitatii vostri pot avea o amintire inedita care nu va sfarsi pe fumdul unui sertar sau la gunoi, ci va ramane la vedere, in cazul de fata pe usa frigiderului.

De ce sa alegi fotografii magnetice ca marturii pentru evenimentul tau?
– in primul rand pentru ca e usor sa le achizitionezi
– pretul lor este mic in comparatie cu efectul produs
– sunt in trend
– invitatii vostri vor avea o amintire utila si palpabila de la evenimentul vostru
– sunt personalizate
– aduc un plus de clasa si sunt un motiv de distractie

Avem echipamente performante, montam in locatie un ministudio foto, acordam atentia cuvenita tuturor invitatilor vostri, ii fotografiem impreuna cu voi si in cel mai scurt timp fotografiile vor fi gata de livrare.
Stim ca nunta voastra trebuie sa fie in trend asa ca vom incarca fotografiile realizate in pagina voastra de facebook imediat ce acestea sunt gata!

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la 0722673830 sau sa completati formularul de contact (nu uitati sa treceti si numarul de telefon) si vom discuta toate aspectele, vom incheia un contract si marturiile invitatilor vostri vor fi asigurate!